...
Kopers-bescherming
Goed
4.41/5.00
Laden...

Rubber puzzel tegel 15 mm - 50 x 50 cm - Zwart - Fijn granulaat

€ 7,99 € 6,60
  • Veilig betalen
  • Telefonische klantenservice
  • Op rekening bestellen (bedrijven/organisaties)
  • 14 dagen bedenktermijn
Berekening van de werkelijke leverdatum ...
Per stuk(s)
Of reken direct af met:
Live prijs: 1 stuk(s) voor €7,99€7,99 totaal

Sportvloer tegel met puzzelsysteem

Deze sportvloer tegels van fijn granulaat zijn perfect toe te passen in sportscholen en gyms. De tegels hebben een gladder oppervlak in vergelijking met andere rubber tegels. Dat voelt niet alleen vele malen prettiger aan, maar is ook makkelijker schoon te maken doordat het oppervlak minder vuil vasthoudt. De tegels zijn voorzien van een handig puzzelsysteem. Daarmee klik je ze stevig in elkaar.

Dankzij de fijne structuur ogen de rubber tegels luxe en zijn ze erg slijtvast. Ondanks de egale look heeft het oppervlak toch een optimale anti-slip werking. Dat maakt de tegels uitermate geschikt voor crossfit, fitness, zware gewichten en vloeroefeningen.

Rubber sportvloer tegel 15mm

Het absorberende vermogen van rubber tegels zorgt ervoor dat eventueel vallende dumbells en gewichten geen schade aan de vloer veroorzaken en dat het geluid ervan wordt gedempt. Ook cardio apparaten zoals crosswalkers en loopbanden kunnen op deze fitness vloer geplaatst worden.

De sportvloer tegels zijn vervaardigd uit gerecycled SBR rubber. Dat is een duurzame rubber variant die garant staat voor vele jaren aan gebruikersgemak met minimaal onderhoud. Met een stofzuiger of dweil kun je de vloer eenvoudig reinigen. Pas op met oliën en vetten, dat tast het rubber aan.

✔ Oppervlak van fijn granulaat
✔ Vlakke onderzijde
✔ Handig puzzelsysteem
✔ Dempend
✔ Antislip
✔ Geluid absorberend
✔ Eenvoudig te reinigen
✔ Comfortabel
✔ Slijtvast
✔ Veilig en niet giftig

Veelzijdige toepassing

Naast gebruik in sportscholen, worden fitnessmatten vaak gebruikt bij exposities en beurzen. Maar ook voor bij skiliften of ijsbanen lenen de matten zich perfect. Verder is een fitnessvloer ideaal als je een professionele fitness thuis wilt inrichten.

Leggen van de fitness tegels

Het plaatsen van de fitnessvloer is een redelijk standaard karwei. Je kunt er voor kiezen de tegels los op de bestaande vloer te leggen, maar wij raden aan om deze met de ondervloer te verlijmen met behulp van kit of met onze speciale dispersielijm voor sportvloeren. Op deze manier blijft de sportvloer zelfs bij intensief gebruik goed op zijn plek liggen. Gebruik een scherp stanleymes en eventueel een liniaal of snijlat om de tegels op maat te snijden.

Kenmerken

Afmetingen: 50x50 cm
Dikte: 15 mm
Gewicht: 3,5 kg per tegel
Materiaal: 100% SBR granulaat gebonden met PU
Maat korrels: 0,3 tot 1,5 mm
Densiteit: 930-940 kg/m3

Specificaties
SKU PS-SBR15-F-001-05
EAN 5601570639840
Kleur Zwart
Afmetingen 50 x 50 cm
Dikte 15 mm
Koppelbaar Ja
Valhoogte (HIC waarde) Niet bekend
Stel een vraag
Bevestig
  • 14 dagen bedenktermijn
  • Gratis verzending vanaf €10
  • Snelle levering
  • Veilig betalen