trustpilot-star trustpilot-star trustpilot-star trustpilot-star trustpilot-star
trustpilot-star trustpilot-star trustpilot-star trustpilot-star trustpilot-star
4,64
Zeer goed
Gratis bezorging vanaf 10,-

Rubber rand sportvloer - 100x25 cm - 20 mm dik - Grijs

Merk: IVOL
Leverdatum berekenen...
Live prijs: voor totaal
stuk(s)
Of reken direct af met:
  • 14 dagen bedenktermijn
  • Op rekening bestellen (bedrijven/organisaties)
  • Veilig betalen
  • Telefonische klantenservice
Productomschrijving

Deze schuin aflopende rubber rand is ideaal om een sportvloer mee af te werken. De rand is perfect te gebruiken in combinatie met Fifteen sportvloer tegels van 20 millimeter dik. De rand dient als drempel en voorkomt struikelen.

Rubber rand voor FIFTEEN fitness tegels

Deze rubberrand is perfect te combineren met onze Fifteen (maar ook Pure Black, Stone, Snowflake en Meteorite) sport vloer van 20 millimeter dik. De sportvloer rand heeft een fijn oppervlak en is uitstekend toe te passen in sportscholen en gyms. De randen hebben een gladder oppervlak in vergelijking met andere rubberen randen. Dat voelt niet alleen vele malen prettiger aan, maar is ook hygiënischer en makkelijker schoon te maken. 

Het absorberende vermogen van dit rubber zorgt ervoor dat eventueel vallende dumbells en gewichten geen schade aan de vloer veroorzaken en dat het geluid ervan gedempt wordt. Daarom worden ze veelal toegepast wanneer er met zware gewichten getraind wordt zoals in homegyms, crossfitboxen en vrije gewichten zones. 

Rand rubber vloer 100x25 cm

✓ Oppervlak van fijn granulaat
✓ Slijtvast, veilig en niet giftig materiaal met een neutrale geur
✓ Uitstekende antislip werking
✓ Hygiënisch en eenvoudig te reinigen
✓ Geluids- en schokabsorberend voor comfortabel gebruik
✓ Eenvoudig leggen zonder verlijmen (met behulp van apart verkrijgbare connectoren)

Rubberen randen voor een sportvloer

De rand is vervaardigd uit gerecycled SBR rubber gecombineerd met EPDM. SBR is een duurzame rubber variant van hoge kwaliteit. Het materiaal staat garant voor vele jaren aan gebruikersgemak met minimaal onderhoud. Met een stofzuiger of dweil kun je de vloer eenvoudig reinigen. Pas op met oliën en vetten, dat tast het rubber aan.

Dankzij de fijne structuur ogen de rubberen randen luxe en zijn ze erg slijtvast. Ondanks de egale look heeft het oppervlak toch een optimale anti-slip werking. Dat maakt de vloer uitermate geschikt voor crossfit, fitness, zware gewichten en vloeroefeningen.

Veelzijdige toepassing rubber vloer

Naast gebruik in sportscholen, wordt de combinatie van deze rand met een rubber vloer vaak gebruikt bij exposities en beurzen. Maar ook voor bij skiliften of ijsbanen leent dit geheel zich perfect. Daarnaast is de fitnessvloer ideaal als je thuis een professionele fitness kamer wilt maken.

Iedere rand heeft de standaard afmetingen van 100 x 25 centimeter. De dikte loopt op tot 20 mm. Daardoor is deze rand perfect te combineren met onze sportvloertegels van 20 mm dik.

Omkaderen van een Fifteen fitnessvloer

Met de rubber rand kun je eenvoudig een fitnessvloer omkaderen. Om de omkadering op de hoek van de vloer op elkaar aan te laten sluiten, kun je de rubberen randen combineren met een hoekstuk. Is de rubber rand te lang? Gebruik dan een scherp stanleymes en eventueel een liniaal of snijlat om de rand op maat te snijden.

Je kunt er voor kiezen de randen los op de bestaande vloer te leggen en te verbinden met connectors. Echter kun je ze ook met de ondervloer verlijmen met behulp van kit of met onze speciale dispersielijm voor sportvloeren. Op deze manier blijft de sportvloer zelfs bij zeer intensief gebruik goed op zijn plek liggen.

Vorm Oplopende rubber rand (eenvoudig te combineren met een oplopend hoekstuk)
Geschikt voor Fifteen (en Pure Black, Stone, Snowflake en Meteorite) sportvloer tegels
Afmeting 100 x 25 cm
Dikte Oplopend tot 20 mm
Materiaal EPDM (15%) + SBR (85%)
Kleur Zwart / Lichtgrijs
Densiteit > 1000 kg/m3
Schokabsorptie 61% (EN14808)
Verticale vervorming 5 mm (EN14809)
Geluidsreductie 21dB
Brandklasse EF1
Thermische weerstand 0,16 m2.K/W
Garantie 2 jaar

Meer informatie
SKU CTR-0110225100FG
EAN 8720704603896
Kleur Grijs
Afmetingen 100 x 25 cm
Dikte 20 mm
Tolerantie (toelaatbare maatafwijking) lengte/breedte 1,5% dikte 5%
Koppelbaar Ja
Valhoogte (HIC waarde) Niet bekend
Reviews
Downloads
Hulp of advies nodig?
Neem contact met ons op